Sirmione Akademisi doğuyor, profesyonel eğitim kursları başlıyor

abastard

New member
130 yılı aşkın spa geçmişine sahip Garda'da su ve turizm endüstrisi büyüyor ve bu yolculukta onu destekleyebilecek profesyonelleri çekmek ve eğitmek için Terme di Sirmione Akademisi'ni kurdu. Üç rota başlatılıyor: Catering – Oda ve bar rotası; Teknik – Termal havuzların hijyeni ve bakımı; Refah – Yoga ve farkındalık uygulayıcıları, aufgussmeister, Terme di Sirmione yöntemiyle güzellik uzmanı güzellik uzmanları.

İlk iki yol olan İkram ve Teknik ile ilgili olarak, alıcılar, özel bir hazırlığa sahip olmasalar da, oda servisi alanında profesyonel bir kariyer yapmak için gerekli teorik-pratik bilgiyi edinmek üzere geleceklerine yatırım yapmak isteyen kişilerdir. otel sektöründeki veya teknik spa sektöründeki barlar. Adaylar, 20 Şubat Salı günü saat 9.00 ile 14.00 arasında Hotel Acquaviva del Garda'da yapılacak işe alım gününde seçilecek. Seçimi geçenler Mart ayından itibaren 2 aylık normal sözleşmeyle ödüllü tesisler, 3, 4, 5 yıldızlı oteller, spa ve tedavi merkezlerinin yer aldığı Terme di Sirmione ofislerinde işe alınacak.

İki ay boyunca, 100 saatlik pratik ve teorik eğitim kursu, iç uzmanların rehberliğinde gerçekleştirilecektir: Terme di Sirmione profesyonelleri (maitre d' ve otel yöneticileri, teknisyenler), uzun deneyime ve özel bilgi birikimine sahip süreçler ve iş uygulamaları. Ayrıca daha deneyimli meslektaşlar ve yöneticiler, destek sunan ve bilgilerini paylaşan rehberler olarak hareket edecek. Eğitim kursunun ve iki aylık sözleşmenin sonunda tüm katılımcılara son bir değerlendirme yapılacak ve en iyilerin seçimine tüm sezon için bir iş sözleşmesi teklif edilecek.

Üçüncü yol olan Refah'a gelince, Terme di Sirmione'ye girip büyümek isteyen şirket içi çalışanlar ve sağlıklı yaşam operatörleri için Akademi, bunun yerine yoga ve farkındalık operatörleri olarak ve uzman okullarda augfussmeister olarak eğitim kurslarına erişme ve sertifikalı olma olanağı sağlıyor. Ayrıca şirket, güzellik uzmanlarına ve güzellik uzmanlarına Terme di Sirmione yöntem protokolleri konusunda eğitim ve uzmanlık kursları sunmaktadır.

Terme di Sirmione genel müdürü Margherita De Angeli şunları söyledi: “Terme di Sirmione, özellikle son yıllarda 500'den fazla kişiden oluşan bir iş gücüne istihdam sağlayacak şekilde büyümüş, teklifler açısından zengin ve dinamik bir şirkettir. Hizmetler ve kişisel bakım bağlamında, çalışanların sağlığına ve refahına ve çalışma ritimlerinin sürdürülebilirliğine özen gösteren bir çalışma ortamının garanti altına alınması çok önemlidir. Bu nedenle kurumsal refah eylemlerini başlattık ve ISO 45001 'İş sağlığı ve güvenliği için yönetim sistemleri' sertifikalarının yanı sıra daha geleneksel Kalite ve Çevre sertifikalarına da yatırım yaptık”.

“Son yıllarda turizm sektöründe geleneksel çalışma modelinin krizine, iş algısının ve buna bağlı değerlerin değiştiğine tanık oluyoruz ve özellikle bizim sektörümüzde hazırlık kalitesinin düştüğünü görüyoruz. Tam da bu nedenle, sağlam ve sürekli büyüyen bir şirkette yeni bir profesyonel yola adım atmak isteyenler için bir fırsatı temsil eden bir Akademi'nin oluşturulmasına kalıcı olarak yatırım yapmaya karar verdik. istikrarlı ve uzun ömürlü bir çalışma ortamı.” diye sözlerini tamamladı.