“Hemen sözleşme ve devlet eğitimi”

abastard

New member
“Okul, işin geleceğinin inşa edildiği ilk yerdir. Burada beceriler, vatandaşlar, kolektif bilinç oluşur. Yine de, çoğu zaman okulda çalışanlar – öğretmenler, personel, yöneticiler – unutulur, hafife alınır, cezalandırılır”. Bu, Snals Genel Sekreteri Elvira Serafini tarafından, Konfsal tarafından tanıtılan çalışmaların sekizinci gününün kenarlarında, bugün Napoli'deki Piazza del Plebiscito'da devam ediyor.

“Snals – ekledi – Eğitim dünyasının da iş için iş anlaşmasına girmesini soruyor. İşçileri koruyarak, sözleşmeleri yenileyerek, bürokratik yükleri hafifleterek ve yeterli kaynakları garanti edenlerin sosyal ve mesleki değerini tanımak, dijital değişimi oluşturmak gerekir”. Serafini daha sonra “haysiyetle yaşamanıza izin veren ciddi bir sözleşme.

“Okul – altını çizdi – gerçekten kapsayıcı, erişilebilir, herkese açık olabilir. Bireysel işçilerin değil, devlet tarafından karşılanması gereken sürekli eğitim almadan gelecek gelemez. Eğitim – sonuçlandırılmış bir maliyet değildir, ancak bir yatırımın korunmasıdır, ancak korunmak için bir yatırımdır, ancak korunmak için bir yatırımdır. Korunmak için bir yatırımdır. Okuldaki çalışma esastır: ve günümüzde, o zamanlar görülmez.