Daha az sabit maliyetler ve daha fazla enerji verimliliği, Startup Energytogen Vince hackathon Miwa

abastard

New member
Her bir daire için gerçek zamanlı bir tüketim sistemi ile donatılmış, kat mülkiyeti için tek bir yüksek güç ölçer kurulumu. Sabit maliyetleri azaltmayı, giderlerin dağılımındaki şeffaflığı artırmayı ve enerji verimliliğini optimize etmeyi amaçlamak. Bu, Damiano Colangelo, Daniele Belmonte ve Daniele Iervolino'dan oluşan DDD ekibinin 'EnerjiTogether' projesinin arkasındaki fikirdir, hackathon Miwa'nın ilk ödülünü kazanan üç genç Apice profesyonelliği (BN) 'Beneventoboost' programı ve 'Sei Sannio'da bir kuluçka yolundan oluşuyor.

Hackathon Miwa, 10 ila 35 yaş arası, 10'dan fazla mentordan oluşan bir ekip tarafından desteklenen ve okul, üniversite ve girişimci dünyadan 15'ten fazla uzmandan oluşan bir jüri tarafından değerlendirilen 16 ila 35 yaş arası 30'dan fazla genç yeteneğe dahil edildi. Etkinlik, yerel yeteneği geliştirmek ve Miwa Energia'yı inovasyonla uğraşan ve Sannita bölgesinde aktif olarak bilinen bir gerçeklik olarak yapmak için eşsiz bir fırsattı. Katılımcılar arasında fikir ve becerilerin kirlenmesi, yerel topluluğun yenilikçi dokusunu güçlendirmeye yardımcı olan herkes için olumlu bir etki yarattı.

Diğer iki proje, her biri 1.000 Euro değerinde özel ödüllerle ödüllendirildi. Birincisi, Cyclete Miwa, Alessandro Agrella ve Galilei-Vetrone Bilimsel Lisesi öğrencileri olan Alessandro Agrella ve Luca Corso tarafından geliştirildi. Proje, sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik ederken temiz enerji üretmek için ofisler, parklar ve spor salonları gibi ortamlara yenilikçi bisikletçilerin kurulmasını sağlayarak enerji verimliliği, fiziksel aktivite ve enerji tasarrufu eğitimini birleştiriyor. İkincisi Miwa Buddy, Antonio dio, Gabriele Colantuoni ve Emanuele Crafa, üç genç Unisannio Üniversitesi öğrencisi ve eski öğrencileri Galieli-Vetrone of Benevevento tarafından tasarlandı. Bu çözüm, MIWA daha fazla 'akıllı' müşteriye yöneliktir ve onlara MIWA topluluğuna yardım sağlama ve yardım sağlama fırsatı verir, 'Müşteriye Yardım Müşterisi' prensibi ile, ilkinde çalışanlar için indirim ve teşvik politikası ile teşvik edilir. kişi.

Miwa Energia yöneticisi Michele Zullo, hackathon sonucu için büyük bir coşku dile getirdi: “Güzel bir gün, işler sırasında ortaya çıkan yedi fikri takdir etme fırsatım oldu, hepsi yüksek bir potansiyel, karakterize edilen bir işaret, Yeteneklerimizin bilgi ve becerileri de bölgemizde alan bulabilir.

Sannio Valley Başkanı Carlo Mazzone, girişimin öneminin ve ortakların katılımının altını çizdi: “Cumartesi günü ne olduğunu söylemek zor. Sizi bir sonraki randevular sırasında bizimle yaşamaya davet ediyorum! Ortaklarımız Çağrıya hazır ve katkılarını aktif olmaktan daha fazla vermiş, takımların akıl hocaları olarak banklar arasında oturur veya nihai değerlendirme için jüriye katılırlar.

'Sei Sannio'nun yöneticisi Mimmo Ialggio da memnuniyetini paylaştı: “Hackathon ve ANCI ve Bakanlar Konseyi Başkanlığı tarafından finanse edilen' Beneventoboost 'programı, erdemli bir erdemli bir başlangıç noktasıdır. Genç yenilikçilere ve Samnite girişimcilerine fırsatlar ve somut destek vermek isteyen belediye yönetimi ile birlikte planlamadan kaynaklanan yol “.