İşte Adriano Bordignon'un 'Family-A Revolution-Geleceği İçin Ekosiss'

abastard

New member
Aile Dernekleri Forumu Başkanı Adriano Bordignon tarafından Familiando'nun yeni cildi Familiando 'Aile Devrimi – Gelecek İçin Bir Ekosistem', FRA Friapizioni Editions tarafından yayınlandı. Bu, ailenin çağdaş toplumda, eğitim zorlukları, ilişkisel krizler ve yeni umut perspektifleri arasındaki rolünü derinlik ve vizyonla ilgilenen bir koro çalışmasıdır.

'Aile Devrimi – Gelecek İçin Bir Ekosistem' sadece bir kitap değil, aynı zamanda bizi canlı bir organizma, aktif bir sosyal konu ve toplum için umut motoru olarak aileyi yeniden düşünmeye davet eden kültürel ve sosyal bir manifestodur. Erişilebilir bir dil, ilgi çekici ve derin bir stil ve doğal metaforlarla dolu bir anlatı – topraktan suya, iklimden ışığa – Bordignon, bilim, maneviyat, eğitim ve siyaseti iç içe geçiren bir yolculuğa rehberlik eder. Doğum oranı, okul, iş, iç maneviyat, aile politikaları ve derneklerin rolü gibi önemli temalarla ilgilenir ve ailesini gerçekten merkeze koyan kültürel ve politik bir değişim için somut öneriler sunar. Metin, ailenin, onu beslenmesi, korunması ve değerli olması gereken ilişkiler, değerler, kaynaklar ve kırılganlıktan oluşan karmaşık bir ekosistemle karşılaştıran sistemik bir vizyon sunar. Aile, sermaye üretebilen, karşılıklılık eğitimi alabilen, krizlerle karşılaşan ve ortak yarara katkıda bulunabilen üretken bir yer olarak sunulmaktadır.

Yaygın yalnızlıklar, eğitim krizleri ve giderek daha kırılgan ilişkilerle işaretlenen bir zamanda, aile birlikte yansıma, teklif ve vizyon olan bu sayfalar sayesinde kültürel ve sosyal tartışmaların merkezine geri döner. Bordignon için: “Ekosistemin metaforu aracılığıyla aileyi ülkenin yaşamına birbirine bağlı ve temel bir yaşam organizması olarak temsil etmek istedim, sadece aileden başlayarak, somut, dirençli ve dirençli ailelere umut ve güven, gerçekten daha insani ve sürdürülebilir bir gelecek inşa edebiliriz. Cilt resmi web sitesinde www.frateindovino.eu ve kitapçıda bulunabilir.