“İşletmeler için sürdürülebilirlik bir gelir kaynağı haline geliyor”

abastard

New member
“İnovasyon sayesinde sürdürülebilirlik şirketler için gelir kaynağı haline geliyor. Made'nin sonuçları bu anlamda da net bir sinyal veriyor.” Sürdürülebilirlik ve enerji verimliliği danışmanlığında bugün ana oyuncular arasında yer alan sürdürülebilir teknoloji şirketi Tecno'nun kurucusu ve başkanı Giovanni Lombardi, bunu Adnkronos/Labitalia'ya açıkladı.

“Asıl zorluğun, Avrupa Komisyonu tarafından güçlü bir şekilde desteklenen bir devrim olan İkiz Geçiş olduğunu açıklıyor. Ve Tecno olarak bu devrimde, dijital ruhu tam bilgi birikimiyle birleştiren kimliğimiz sayesinde piyasada büyük bir heyecan görüyoruz. Üretim süreçleri İkiz Geçiş, inovasyonun, dijitalin, yapay zekanın ve blok zincirinin dijital devrime uygulanmasıdır. Dijital ve sürdürülebilirlik arasındaki bu örtüşme, Avrupa Yeşil Anlaşması ve Dijital Pusula sayesinde Avrupa Komisyonu tarafından da desteklenen İkiz Geçiştir. ” .

“İkiz Geçiş'te sürdürülebilirlik ve inovasyonun aynı madalyonun iki yüzü olduğunun altını çiziyor: dijital, yapay zeka ve blockchain, üretim döngüsünde sürdürülebilirliği etkinleştirmenin ve düzenleyici baskılara ve pazar beklentilerine yanıt vermenin temel unsurları haline geliyor. Dijitalin kullanımı ve ' Yapay zeka, sürdürülebilirlik devrimini artık katlanılacak bir maliyete değil gelire dönüştürerek ilerlememize olanak tanıyor; bu da üretim faktörlerinin optimizasyonu ve analizi anlamına geliyor, pazarın “yüksek” kısmında konumlanarak daha rekabetçi olmamızı sağlıyor Teknolojinin entegrasyonu (dijital, Yapay zeka, blockchain, veri analizi), düzenleyici ve tedarik zinciri yükümlülüklerine yanıt veren sürdürülebilirlik modelleri başlatmamıza olanak sağlıyor. Sürdürülebilirlik artık bir maliyet değil, rekabet gücünü artırmaya yönelik stratejik bir faktördür.”