Federlegnoarredo, Claudio Feltrin 2026’ya kadar başkan olarak onaylandı

abastard

New member
Bugünkü oyların %95’inden fazlasını alan FederlegnoArredo’nun olağanüstü hissedarlar kurulu, diğer şeylerin yanı sıra, 2024 yılına kadar görevde olan mevcut başkan olan Claudio Feltrin’in Genel Kurul kararında öngörüldüğü üzere görevini iki yıl daha sürdürmesine karar verdi. 31 Aralık 2020’de seçilen Sistemin bölgesel ve kategori birliklerinin başkanları için bu olağanüstü olasılığı tanıtan 17 Mayıs 2022 tarihli Confindustria Konseyi. pandemi aşamasına kadar teste.

Foro Buonaparte genel merkezinde yapılan toplantının sonucu, geçen 20 Aralık’ta FederlegnoArredo Başkanlık Konseyi ve ardından Genel Konsey tarafından zaten kararlaştırılanları teyit ediyor: üyelik tabanıyla paylaşılan şeffaf bir yol, Tüzüğe tam ve görev bilinciyle saygı duyarak gerçekleştirildi. Federasyon.

FederlegnoArredo başkanı Claudio Feltrin, genel kurul ve başkanlık konseyi üyelerine, tüm ortaklara, bana duyulan güvenin tazelenmesi için teşekkür etmek istiyorum. Hepinizle birlikte devam edeceğim çalışanların münhasıran çıkarları doğrultusunda süreklilik amacıyla son yıllarda başlatılan işi tamamlama kararlılığı ve inancıyla taahhüdüm. Kesin noktalarım, 2020’de başkan seçildiğim noktalardır: şeffaflık ve yönetimde meslektaşlar arası dayanışma, Temsil, sunulan hizmetlerin kalitesi, yapının verimliliği ve ekolojik geçişte firmaların yanında yer almak.Bugün yapılan oylama ile iştirakler meclisi ahşap-mobilya firmalarının desteğiyle çıktığı yolda devam etme kararı aldı. İtalyan ve Avrupa kurumları nezdinde ve içinde bulunduğumuz ve olmaya devam etmeyi planladığımız Confindustria sistemi içinde temsil edilmenin onuru Ulusal sanayi sistemimizin genel çıkarlarını korumak için viale dell’Astronomia’nın üniter taahhüdüne katkıda bulunmak isteyen önemli bir bileşen”.