28 – 30 Haziran tarihleri arasında Cilento'da kaliteli pizza

abastard

New member
Erre Erre Eventi tarafından organize edilen ve tanıtılan ve Salerno'daki Saint Joseph Resort'ta sunulan 'Paestum Pizza Fest'in ikincisi, 28 – 30 Haziran tarihleri arasında Borgo di Cafasso'daki Next – Ex Tabacchificio di Paestum'da gerçekleştirilecek. . Akdeniz Diyeti ve Milli Park'ın sembolik bir topluluğu olan Cilento'nun gıda biyolojik çeşitliliğini beyaz sanat yoluyla geliştirmeyi amaçlayan, pizza dünyasındaki geleneği ve yeniliği kutlayan kapsayıcı bir etkinlik. Sonraki – Tapınaklara yakın bir bölgenin sanayi sonrası toparlanmasının sembolü olan geniş alanlarıyla Ex Tabacchificio, bu etkinlik için ideal ortamdır. Etkinliğin yaratıcıları ve koordinatörleri Roberto Jannelli ve Rosario Augusto, pizza meraklılarına ve sevenlerine unutulmaz üç gün vaat ediyor: “Paestum Pizza Fest, Cilento'nun zenginliğini ve pizza kültürünü öğrenmek için olağanüstü bir fırsat. Sürdürülebilirliği, kapsayıcılığı, alanı ve paylaşımı teşvik eden benzersiz bir deneyim sunmak için her ayrıntı.

Festival, beş tematik alana bölünmüş 24 mükemmel pizzacıya ev sahipliği yapacak: bunlar, herkesin seçebileceği ve yapının orta alanında rahatça oturarak yemek yiyebileceği farklı tarzlara sahip pizza sokakları. İşte bunlar: geleneksel pizza caddesi; tavada della pizza aracılığıyla; Pala'daki della pizza aracılığıyla; çağdaş pizza caddesi; glutensiz pizza aracılığıyla. 'Paestum Pizza Fest', ürünlerin tanıtımı ve ölçülü içki kültürüyle fark yaratıyor. LucianoPignataroWineblog web sitesi ve Campania sommelier derneğinin 'Calici & Spicchi' kitabının yazarı gazeteci Antonella Amodio, Cilento ve Vallo di Diano'dan bir delegasyon, şarap eşleştirmeleri, baloncuklar ve uzman bira üreticisi Alfonso del Forno üzerine ustalık sınıfları düzenleyecek Glutensiz dünyanın uzmanı, sizi glutensizliğe ve biraya doğru bir yolculuğa çıkaracak. Rossella Pisaturo ve Bruno Sodano, her akşam pizza şeflerini, sektör uzmanlarını, gazetecileri, influencerları, yapımcıları, kültür ve eğlence dünyasının önde gelen isimlerini, canlı etkinlik hakkında konuşacakları canlı yayında ağırlayacak.

Kurumsal Ortaklar: Campania Bölgesi, Salerno Ticaret Odası, Cilento Milli Parkı, Vallo di Diano ve Alburni, Salerno Eyaleti, Capaccio Paestum Belediyesi, Coldiretti, Fondazione Cariosa, Banco Alimentare Campania, Gal Cilento srl. Bölgesel Ortaklar: Unpli Salerno, Pro Loco of Capaccio Paestum, Ass. aMare Paestum, Cilentomania, Aic (İtalyan Çölyak Derneği), Ais (İtalyan Sommelier Derneği), Barmenler Bar Akademisi Ecstra Aps (Salerno); Fedapi (Salerno). En İyi Sponsorlar: Caseificio Volpe, Nobile Pomodori, Perrella Network ve Sacar Forni. Ana Sponsor: Pepsi, Heineken, Ferrarelle, Natia, Lütfen Kiralayın – Gruppo Noviello, Mugavero Veicoli, Industriali, Energia Verde Italia, Orakom, Pama Arredamenti.